Om oss

Vilka är vi och hur arbetar vi?

Vi är totalentreprenörer inom byggnation och renovering och ansvarar på så sätt för hela projektet från start till slut. Vi känner till vikten av trygghet och är måna om att kunden ska känna sig trygg under hela processen. Vi planerar vårt arbete och ser till att optimera varje moment. Genom god kommunikation från början till slut kommer vi se till att uppnå det önskade slutresultatet, om inte bättre!

Behörigheter

Vi innehar samtliga behörigheter och detsamma gäller våra samarbetspartners inom El och VVS. Vi arbetar alltid efter gällande branschregler och ser till att hålla oss ständigt uppdaterade. Vi arbetar givetvis endast med godkända konstruktioner och materialval.

Vi innehar BKR behörighet och våra samarbetspartners enligt Säker Vatten samt Elsäkerhetsverket

Våra verksamhetsområden

Vi utgår från Kungälv och är främst verksamma i Kungälv, Ale, Göteborg samt Stenungsund, Torslanda och Hisingsbacka.Vi åtar oss med glädje uppdrag runt om våra verksamhetsområden med omnejd. Vi utför arbete åt både privatpersoner och företag i Västra Götalands län. Vi brinner för våra nyckelord och arbetar alltid efter att leverera toppkvalitet i alla våra projekt, stora som små.

Våra nyckelord

Trygghet | Planering | Kommunikation | Kompetens

Kontakta oss idag

VD & Projektledare Sebastian Espe

Ni når oss via mail eller telefon. Kontakta oss vid frågor eller funderingar kring ert projekt.

Går ni i renoveringstankar? Låt oss då boka in en tid då vi kan komma ut och kika på ert projekt tillsammans med er. Låt oss bolla lite idéer och komma fram till en helhetslösning.
Det funkar även att skicka över en detaljerad förfrågan med bilder etc. Gör vad som passar er bäst!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå